The smart Trick of اپوکسی صنعتی That Nobody is Discussing

هنگام حمل و نقل و انبار کردن این محصول نکات ایمنی در رابطه با مواد آتش زا را رعایت کنید.

کفپوش های صنعتی با توجه به نوع مواد اولیه اولیه دارای قیمت های متفاوتی هستند. کفپوش های صنعتی با توجه به کیفیت دارای دوره های گارانتی مختلف می باشند.

هر یک از عوامل سه گانه ی مواد،زیرسازی و اجرا با توجه با شرایط پروژه ،نوع کاربری ، مقاومت مورد نظر و توقعات کارفرما از کفپوش نهایی برآورد هزینه شده و با تجمیع هزینه ها قیمت کفپوش اپوکسی مشخص می گردد.

کفپوش صنعتی به کفپوشی اطلاق می گردد که جهت پوشش های سالن هایی با کاربری صنعتی استفاده می گردند. کفپوش های صنعتی به صورت عمده جز رزین های ترموست می باشند. این کفپوش ها از مواد اولیه اپوکسی، پلی یورتان و یا پلی اوره می باشند. کفپوش های صنعتی به صورت عمده بر روی سطح بتن یا فلز اجرا می گردد.

ضخامت کفپوش های اپوکسی به طور مستقیم با کاربری پروژه در ارتباط است. برای مثال در محیط های پر رفت و آمد و پر ترافیک صنعتی و پارکینگ های عمومی ، کفپوش اپوکسی با ضخامت بالاتری اجرا می شود تا مقاومت بیشتری داشته باشد ولی در محیط های خصوصی و کم تردد کفپوش های اپوکسی با ضخامت کمتری اجرا خواهند شد.

کفپوش یک ساختمان یکی از مهمترین جنبه های بصری داخلی و نمای داخلی می باشد که اگر در انتخاب آن دقت نکنید با مسائل و مشکلات زیادی از جمله : دشواری تمیز کاری و نظافت ، آسیب به کفپوش بابت رفت و آمد و بار ترافیکی زیاد که منجر به افزایش هزینه ها می شود ، مختل شدن زمان و پول ساکنین و افراد شاغل در ساختمان و … می شود.

یکی از نکات مهم در زمان اعمال رنگ ها، عملیات آماده سازی سطح می باشد. مطابق میزان درجه آماده سازی مطلوب برای هر رنگ که در برگه اطلاعات فنی آن درج شده است، باید این اتفاق صورت گیرد.

تنها با انتخاب کفپوش اپوکسی می توانید برای مدت زمان طولانی از سطحی یکنواخت و صاف بهره مند شوید.

کفپوش صنعتی به صورت کلی دارای مقاومت خش پذیری و مکانیکی بسیار بالا می باشند.

این کفپوش بر پایه رزین طرح گرانیت آماده سازی می شود. کفپوش اپوکسی گرانیت می تواند بهترین جایگزین برای انواع کفپوش های سنگی، سرامیک، پارکت و پی وی سی باشد. این کفپوش علیرغم اینکه یک عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی است و به صورت یکپارچه روی کف پیاده سازی می شود.

رنگ های دو جزئی دسته ای از رنگ های صنعتی هستند که از دو جز پایه (رزین+مواد رنگزا+افزودنی‌ها و…) و سخت‌کننده(هاردنر) تشکیل شده‌اند.

همچنین انواع سیستم‌های پوشش اپوکسی، پلی آلی، پارورا و اوره نیز check here موجود می باشند.

یکی دیگر از معایب کفپوش های اپوکسی صنعتی این است که در صورت وجود ترک در زیر لایه، کفپوش موج دار به نظر می رسد.

بله یک نوع اپوکسی ماستیک سازگار با حداقل آماده سازی سطح(سورفیس تولرنت) هست که چسبندگی مناسبی دارد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *